Har du spørgsmål? Ring idag på

Renovering af hus i Holstebro og omegn

En renovering af hus kan være utrolig stressende og uoverskuelig, især hvis du står alene med opgaven. En effektiv renovering af dit hus kan dog være med til at genopfriske de nedslidte områder, og på samme tid, udnytte kvadratmeterne bedre så du får mere plads. Her kan Møborg Byg give en hjælpende hånd, jeg udfører alt indenfor renovering af huse for både privat og erhverv i Holstebro, Lemvig og resten af Midt- og Vestjylland.

I forbindelse med renovering af huset, tilbyder jeg samtidig facade belædning, efterisolering og tag arbejde.

Tilbygning af hus eller bolig

Jeg ser ofte kunder der i forbindelse med renoveringen ønsker at få lavet en tilbygning af deres hus. Her kan Møborg Byg også sagtens hjælpe dig, jeg har nemlig stor erfaring og de rette kompetencer til at udføre alle type tilbygningsopgaver, og kan derfor også realisere dine boligdrømme.

Tømrer der udfører alle former for renoveringsopgaver

Uanset hvor stor eller lille din renoveringopgave er, kan jeg være behjælpelige. Har huset været udsat for forsikringsskader, udfører jeg desuden inspektion og udbedringer af forsikringsskaderne.

Inden for renovering udføres blandt andet:

  •   Facaderenovering - Høj- og lavtrykrensning, sandblæsning og efterisolering
  •   Tilbygning
  •   Forsikringsskader - Vurderinger og udbedring
  •   Døre og vinduer - Udskiftning, reparation og isolering
  •   Tag - Tagtjek eller udskiftning af tag, belægning og efterisolering
  •   Udestue løsninger - renovering eller etablering af nyt
  •   Efterisolering af  loftrum - bjælkelag samt skunkrum.
  •   Efterisolering af Kælder - Reparation af vandskader, fugtisolering
     

Har du en renoveringsopgave kommer jeg gerne ud til dig i Holstebro og resten af Midt- og Vestjylland, og tager stilling til opgaven. Efterfølgende giver jeg dig min professionelle mening og råd til den bedste fremgangsmåde.

Møborg Byg står for entreprise når du skal have renoveret dit hus

Overvejer du at få renoveret huset, men opgaven føles for omfattende og uoverskuelig. Så tilbyder Møborg byg at stå for hele entreprisen. Jeg rådgiver dig gennem hele byggeprojektet, og koordinere med de nødvendige håndværkere, så renoveringen kommer til at forløbe så gnidningsfrit som muligt.

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov, laver jeg en effektiv byggeplan for renoveringen, så huset hurtigt kan gøres klar til beboelse igen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på renovering

Drømmer du om en renovering af huset? Møborg byg udfører alle former for renoveringsopgaver i Holstebro og omegn. Jeg står gerne for entreprise når du mangler en professionel tømrer til at udføre professionel og kvalitetsbevidst renovering.

Er du interesseret eller har du yderligere spørgsmål, så kontakt på telefon 61 54 17 79, eller e-mail post@moeborgbyg.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen med din opgave, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Tømrerfirmaet Møborg Byg


 post@moeborgbyg.dk