Har du spørgsmål? Ring idag på

Efterisolering af hus

Efterisolering af din bolig, betyder meget for dit indeklima og varmeregning. En god isolering på loft, skråvægge samt bjælkelag sikre en jævn rumtemperatur samt mindsker risikoen for skimmelsvamp.

Møbrog Byg tilbyder efterisolering af loft, gulv, kælder, ydervæg, skunkrum, og facadeisolering. Jeg kan også tilbyde montering af vindbrædder samt hævning af gangbro og montering af loftlem.

Hvis du ønsker energibesparelser, bedre indeklima eller en mindre varmeregning kan det også være en god ide at få gået vinduer og døre eller dit tag efter, da de ligesom efterisolering har stor betydning på disse faktorer.

Husk at der gives stadig håndværkerfradrag til energibesparende opgaver.

efterisolering af loft, hus, ydervægge og gulve

Hvad er efterisolering og hvor bliver der oftest efterisoleret?

Efterisolering betydninger ligger lidt i ordet, du isolere et hus efter det er bygget. Det vil sige at når man efterisolere, så arbejder man med allerede opførte huse. Man oplever ofte, at det er de noget ældre hus, som har brug for efterisolering. Men det ses også med næsten helt nye huse.

Når man efterisolere så kan det gøres på flere måder, man kan gå ind og fylde mere isoleringen i der hvor der allerede er isoleret, eller også efterisolere man de steder der ikke har været isoleret førhen.

De steder man typisk efterisolere er:

 • Tagkonstruktion
 • Lofter
 • Skråvægge
 • Skunkrum
 • Gulve
 • Ydervægge 
 • Kælder
   

Det område der i de fleste tilfælde er bedst at efterisolere, er loftet, da det er her man kan nedsætte sit varmetab mest. Hvis du synes dit hus har svært ved at holde varmen inde, eller at indeklimaet er skidt, så kan jeg altid komme ud og se på problemet og finde den rette løsning for dig.

Efterisolering af loft

Efterisolering af loft er der hvor du man vil få den største begrænsning af varmetab, samt, minimere varmeregningen mest muligt, og derfor er det også der man kan få mest ud af få efterisoleret. Loftet er også den største flade i boligen og varmen vil altid stige til vejrs, dette er årsagen til den store besparelse ved et isoleret loft i din bolig.

Hvis du oplever at det er meget svært at holde varmen inde i huset, kan du kontakte mig, så jeg kan komme ud til jer, så vi kan finde en løsning til dig. 

Når du er i gang med at få efterisoleret har du også altid mulighed for at få lavet renovering af dit tag eller udskiftning af taget. Så du får en total løsning der giver garanti for bedre indeklima og en lavere varmeregning.

Vælg den rette form for efterisolering af ydervægge i dit hus

Inden man vælger at efterisolere ydervæggene af huset, skal man tjekke om der overhovedet er behov for det. Som en god tommelfingerregel siger man at hvis der ikke er nogen isolering eller at isoleringen er mindre en 100 mm, så vil man med stor fordel kunne efterisolere. 

Der kan også være behov for det selvom man har mere end 100 mm isolering. Så er du i tvivl så kan jeg altid komme ud og tjekke isoleringen hos dig, så du får et overblik over dine muligheder.

Der findes flere måder at efterisolere ydervægge:

 • Hulmursisolering, hvor man blæser isoleringsmateriale ind i muren.
 • Indvendig efterisolering
 • Udvendig efterisolering, her sættes isoleringen på ydersiden af muren hvorefter man laver en ny facadebeklædning.
   

Hvis du skal have efterisolering af dine ydervægge, er det en god ide at tjekke op på lokalplanen i dit område, så du er sikker på at du kan ændre på facadens udseende uden at komme i problemer. 

Dette er selvfølgelig kun aktuelt, når man ved at isoleringen kræver, at man ændre på husets udseende, det vil man som sagt altid gøre ved en udvendig efterisolering.

Kontakt for tilbud på efterisolering af dit hus

Jeg står altid klar til at give dig en super service og solidt håndværk, der giver dig et bedre indeklima og besparelser fra dag et. Hvis dit hus skal efterisoleres så kontakt mig, så vi kan lave et tilbud til dig.

Jeg kan kontaktes via kontaktformularen, på mail post@moeborgbyg.dk eller på telefonen 61 54 17 79

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Tømrerfirmaet Møborg Byg


 post@moeborgbyg.dk